Копирайтър (SEO) + Графичен дизайнер

Публикувано на 09.10.2017 в 12:42 PM
Категория: ,

Описание на услугата

Копирайтър + Графичен дизайтер/фото и видео редактор
Здравейте,
Казвам се Иво Христов и съм копирайтър (SEO) + графичен дизайнер. Имам солиден бекграунд и в двете професии. Като копирайтър съм работил за няки от най-големите рекламни агенции. Работя и мога да създавам абсолютно всякакъв текст, от постове за социални мрежи, бизнес кореспонденция, ревюта и описания за търговски сайтове; до съдържанието на цели сайтове по рубрики и категории – всичко това подкрепено със SEO текст. Еднакво добре боравя с думите, както на български, така и на английски език.
Като графичен дизайнер също покривам абсолютно целия спектър на услугата: от рекламни банери и постове за социални мрежи, корици, банери за Homepage; през изработка на уникални и качествени лога, бизнес визитки, дизайн за тениски и картички, опаковки и етикети; до изработка на дизайни за цели сайтове, изработка на видео клипове от всякакво естество и т.н.
От моя страна ще получите коректност на всеки етап от съвместната ни работа и абсолютен професионализъм. Нямам не изпълнена в срок поръчка, а доволните ми клиенти са над 95%. Преди да се заема със същинската част от проекта ви, аз ще проведа с вас необходимия брой уточняващи разговори с цел да се информирам най-пълно за вашия бранд, дейността ви и всичко, което би било важно за да останете максимално задоволени от крайния продукт.
Можете да ме потърсите на тел: 0897083351

Необходими инструменти и материали
Подробна информация за вашия бранд, за дейността ви и всичко, което вие считате за важно и което би могло да ми помогне да изпълня максимално добре поръчката ви.
Последни оценки
[Виж всички оценки]
Няма отзиви до момента.
Подобни услуги
Няма публикувани подобни услуги