Ситопечат на рекламни материали – тениски, текстил, химикалки, запалки, тефтери, шапки, чаши, чанти, цени на едро.

Публикувано на 07.01.2019 в 10:48 AM
Категория: ,

Описание на услугата

Ситопечат на рекламни материали – тениски, текстил, химикалки, запалки, тефтери, шапки, чаши, чанти, цени на едро.

Печатница „Микс Принт” е създадена през 2000 година. За изминалите години, благодарение на натрупания опит, усъвършенстването на материалната база, закупуването на нова техника и не на последно място – сформирането на добър екип, ние утвърдихме своето място, сред фирмите предлагащи ситопечатни услуги.

ТЕКСТИЛЕН ПЕЧАТ

Машините, с които разполагаме, както и разработените технологии ни позволяват да правим качествен директен ситопечат върху разнообразни текстилни изделия. Работим с голям набор от мастила (пластизоли, на водна основа, за изкуствени материи), в зависимост от технологичните изисквания и желанието на клиента.

ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ

Този метод за отпечатване на изображения, при който се използва междинен носител. Изображението предварително се отпечатва върху специалнен хартиен или полиестерен носител в огледален вид и се пренася към тъканта под въздействието на висока температура и натиск.

ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ

За да покрием възможно най-широка гама от сувенири, използваме технологиите на сито, тампонен и дигитален печат. Разполагаме с модерна техника за ситопечат, тампонни машини, дигитален плоскопечатен печат.

Необходими инструменти и материали
За Повече информация може да ни се обадите или да посетите сайта ни: https://mixprint.bg
0878 902 412
Последни оценки
[Виж всички оценки]
Няма отзиви до момента.
Подобни услуги
Няма публикувани подобни услуги