Адвокатски, юридически и данъчни услуги

Публикувано на 02.08.2018 в 4:04 PM
Категория: ,

Описание на услугата

Бързи и ефикасни адвокатски услуги на достъпни цени.

При мен ще намерите своевременен отговор на всякакви въпроси от сферата на гражданското, облигационното, търговското, застрахователното, трудово, данъчното, изпълнителното и административното право.

Ще получите систематизирани, проверени и многократно изпробвани решения за всекидневни юридически, данъчни и счетоводни проблеми на малкия и средния бизнес, които ще подобрят значително функционалността и успеваемостта на начинанието Ви. Как да спестите пари от данъци и осигуровки? Как да си гарантирате изпълнението на договорите, които сключвате? Как да вземете информирани бизнес решения, съобразени с действащото законодателство?

Тънкости в сферата на недвижимите имоти, които ще Ви спестят време, пари и излишни разправии с брокери, банки и др. Възможността да закупите недвижими имоти от публична продан на много по-ниска от пазарната им стойност.

Необходими инструменти и материали
Опишете подробно казуса/проблема си. Формулирайте правилно въпросите си и си изяснете каква точно е крайната ви цел. Изпратете ми запитване с наличната информация и ще получите бърз и адекватен отговор. В зависимост от сложността на казуса Ви ще изготвим план и стратегия за действие, на прост и разбираем език, така че да можете по всяко време да сте в час със случващото се и да контролирате движението на делото Ви.
Последни оценки
[Виж всички оценки]
Няма отзиви до момента.
Подобни услуги
Няма публикувани подобни услуги