Публикувано от: www.task.bg
 

 

работа

 

 

 

Потребител – изпитател

 
 
Ако имате 20 свободни минути, можете да направите бързи 10 долара на UserTesting.com. Компанията плаща на хора да посещават уеб сайтове и приложения, като изпълнят определен набор от задачи и дадат мнение за изживяването. Основно ще ви бъде платено за да дадете обратна връзка и запишете аудио със реакции относно продукт, реклама или сайт.
 
 

Фрийлансър

 
 
Fiverr е много добро място за стартиращи фрийлансъри, които се стремят да натрупат опит и да изградят портфолио. От дизайн на лого и анимация до монтаж и звукова обработка, можете да намерите задачи, отговарящи на вашите умения. Цените започват от 5 долара на проект. Все пак след като натрупате рейтинг и опит, можете да започнете да искате много повече. Някой хора работят във Fiverr на пълен работен ден и изкарват над 800 долара на проект.
 
 
В task.bg също има голямо разнообразие от фрийланс ктегории от които можете да се възползвате.
 
 

Кетъринг

 
 
Празниците са време за партита, и кетъринг компаниите често се нуждаят от допълнителна работна ръка за да се справят с търсенето. Кетърингът е гъвкав, повечето ангажименти са вечер или по празниците, така че можете да запазите постоянната си работа.
 
 
 

– Калоян Христов