Публикувано от: www.task.bg
 

 

работа

 

 

 

Копирайтър

 
 
Ако боравите добре с езика и имате неповторим изказ, можете да започнете странична работа като копирайтър. Възможностите са разнообразни като писане на статии, редактиране на съдържанието на интернет страници, писане на есета, поздравителни картички и дори профили в сайтове за запознанства.
 
 
Сайтове като Scripted.com, Flexjobs.com и Upwork помагат на автори на свободна практика да намерят работа за до 24 долара на час.
 
 
За тези, които не са добри с английскя език в нашият сайт www.task.bg могат да се намерят подобни предложения. Разбира се и заплащането е съобразено с българския пазар.
 
 
Опитът има голямо значение за това, колко работа ще намерите и колко ще ви плащат на час.
 
 

Попълване на анкети в интернет

 
 
Не звучи много вълнуващо, но можете да правите пари докато попълвате анкети онлайн. Много сайтове имат системи, където потребителите натрупват точки и ги заменят за пари или подаръчни ваучери.
 
 
Сайтове като InboxDollars, Swagbucks и Opinion Outpos плащат реални пари. Също така можете да се свържете с Columbia University Center for Decision Sciences за да се запишете за онлайн проучвания за които плащат по 16 долара на час.
 
 
 

– Калоян Христов